Facebook Pixel ΠΑΟΚ – ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Αντέγραψε" Τίγρη ο Σαββίδης και πριμ... Μαρινάκη
| 2020-06-02 19:32:00

"Αντέγραψε" Τίγρη ο Σαββίδης και πριμ... Μαρινάκη - "Λάδι" ο Καρέρα, "δαγκωματιά" στον Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Αντέγραψε" Τίγρη ο Σαββίδης και πριμ... Μαρινάκη - "Λάδι" ο Καρέρα, "δαγκωματιά" στον Φερέιρα!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στην… πεπατημένη της ΑΕΚ κινήθηκε τελικά η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές για τη μείωση των αποδοχών τους. Με αναλογία σε ετήσια βάση, το «ψαλίδι» στο οποίο συμφώνησαν οι παίκτες του «δικεφάλου» ισοδυναμεί με το 12,5% των αποδοχών τους, ακριβώς δηλαδή το ίδιο ποσοστό (1,5 μήνας απολαβών για να γίνει περισσότερο κατανοητό) με αυτό που συμφώνησαν και οι συνάδελφοί τους στην ΑΕΚ.

Προβλέπεται όπως έγινε γνωστό και σχετική… πριμοδότηση για απαλοιφή είτε όλου του «ψαλιδιού» - σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αυτό – είτε μέρος του – σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα και κατάκτησης του Κυπέλλου – ακριβώς δηλαδή όπως ισχύει (ως προς την πριμοδότηση) τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Ολυμπιακό.

Η διαφορά στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την Ένωση (και πιθανότατα και ως προς τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για το αν δέχτηκε μείωση και ο κόουτς Μαρτίνς, ο οποίος πάντως αν την έχει υποστεί θα την έχει σίγουρα διευθετήσει στο πλαίσιο των συζητήσεων που είχε για την ανανέωση του συμβολαίου του) αφορά τον Αμπέλ Φερέιρα. Στην ΑΕΚ, η μείωση δεν συμπεριέλαβε τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος πάντως για την ιστορία είχε λίγο πριν την επιβολή της καραντίνας συμφωνήσει να παραμείνει και τη νέα σεζόν. Στους Θεσσαλονικείς, αυτή η μείωση περιλαμβάνει και τον Πορτογάλο προπονητή.

Θα είναι ισόποση με αυτή των ποδοσφαιριστών, 12,5% δηλαδή, κάτι που πρακτικά μεταφράζεται σε απώλεια περίπου 250.000 ευρώ, αφού όπως έχει επικοινωνήσει ο Δικέφαλος, οι ετήσιες απολαβές του Φερέιρα αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Στον Πορτογάλο είχε αρχικά προταθεί πολύ μεγαλύτερο «ψαλίδι», που θα άγγιζε το 33%, ωστόσο από την στιγμή που ο ίδιος συμφώνησε στο να δεχτεί ό,τι και όσα ακριβώς θα δέχονταν ως μείωση οι ποδοσφαιριστές του, τότε και στους ναμπλούχους Ελλάδας αναθεώρησαν την αρχική τους πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη! Υπογράφει σε κορυφαία ελληνική ομάδα ο Ουάρντα - Στα... σκουπίδια 800.000 ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags